את התואר המפוקפק מקבלת מסעדה בשם Emily Dairy Kitchen (*). מסעדה חלבית כשרה עם עסקיות דגים ופסטה.
המסעדה יושבת בפסאז' שמאחורי הסופרפארם בשד' אבא אבן בהרצליה פיתוח.
המקום נפתח ביוני 2013 ועד היום נמנעתי מלנסות. כנראה שידעתי למה.
יש עסקיות דגים ועסקיות פסטה.
מחירי העסקית הם בין הזולים באיזור: 40-46 ש"ח לעסקית פסטה ו-49 ש"ח לעסקית דגים.
ברור לגמרי שבמחירים האלה זו לא פסטה בעבודת יד ובטח לא דגים טריים, אבל אפשר לעשות אוכל סביר גם ממוצרים לא טריים.
אז נכנסתי היום בצהריים עם 0 ציפיות לראות אם אפשר לקבל מנת דג סבירה במחיר הזה. התשובה היא - ממש ממש לא.
הזמנתי מנה של דג סלמון אפוי בתנור, עם תוספת מג'דרה + כוס מיץ לימון + מנה ראשונה. לראשונה רציתי סלט (ירקות או טבולה). התברר שהסלט לא מתובל בכלל. היות ואזלו להם הטחינה ומיץ הלימון (???) ויתרתי על סלט ולקחתי מנת מרק בטטות לראשונה.
מה אומר? מרק רע. דליל, דלוח, חסר טעם וחסר תיבול. כאילו לא הומלח בכלל. אחרי המלחה (מזל שהייתה מלחיה) זה היה בכל זאת אכיל. אז אכלתי.
לקראת סיום המנה ניגש אליי הבחור שקיבל את ההזמנה ואמר שהמג'דרה נגמרה. נאלצתי להתספק באורז רגיל.
קיבלתי כצ'ופר על החשבון גם לחמניה או פוקצ'ה או מה שזה לא יהיה (בעיקרון זה בתוספת עלות).
אורז לבן זה לא משהו שקשה להכין. כאן, לפחות לפי המנה שקיבלתי, לא יודעים להכין. אורז תפל לגמרי (שוב - חוסכים לגמרי במלח במקום הזה), גרגרים קשים ויבשים לגמרי. כאילו הוא לא בושל במים אלא במיקרוגל, או שכדי להוציא אותו מהר הסתפקו ב-10 דקות בישול. הסתפקתי בכמה ביסים.
הלחמניה שקיבלתי הייתה גרועה גם היא. קשה, דחוסה, יבשה וכמובן - תפלה לחלוטין. סתם בצק אפוי חסר טעם.
מי ששרד את הקשקשת עד עכשיו יכול כבר להבין שאיכות אני לא אקבל כאן גם מהדג עצמו.
הדג שהונח לצד האורז אכן היה סלמון. כמובן שזה היה נתח מעובד וקפוא. הדג נאפה בתנור עם איזשהו תיבול מתקתק ולא טעים שלא הצלחתי לזהות את מקורו. הדג כצפוי היה גרוע ביותר. יבש לחלוטין וחסר טעם. ממש קשה לבליעה.
הלימונדה ששתיתי הייתה by far החלק הכי טוב בארוחה הזו.
מההתרשמות שלי יש אנשים שאוכלים שם בקביעות. זה נשגב מבינתי.
או שהמנות האחרות, למשל הפסטות הן סבירות.
או שלסועד הקבוע שם אין ממש חוש טעם מפותח והוא אוכל הכל.
או שאנשים מוכנים לאכול עסקית גרועה - העיקר שתהיה זולה.
לי זה בעיקר הזכיר רמה של מטבח צבאי עם טבח צבאי מתחיל או מטבח תעשייתי זול ורע של איזו ברית זולה.
ובחייאת - Emily Dairy Kitchen - איזה שם יומרני.
עובדי הרצליה פיתוח - אם יש לכם חוש טעם סביר - תשמרו מרחק מ-Emily היא רק נשמעת מפתה...
(*) נכון לשיטוטיי האחרונים באיזור, המסעדה נסגרה. להערכתי זה קרה מתישהו בסביבות חודש יוני. לא מפתיע.
המסעדה יושבת בפסאז' שמאחורי הסופרפארם בשד' אבא אבן בהרצליה פיתוח.
המקום נפתח ביוני 2013 ועד היום נמנעתי מלנסות. כנראה שידעתי למה.
יש עסקיות דגים ועסקיות פסטה.
מחירי העסקית הם בין הזולים באיזור: 40-46 ש"ח לעסקית פסטה ו-49 ש"ח לעסקית דגים.
ברור לגמרי שבמחירים האלה זו לא פסטה בעבודת יד ובטח לא דגים טריים, אבל אפשר לעשות אוכל סביר גם ממוצרים לא טריים.
אז נכנסתי היום בצהריים עם 0 ציפיות לראות אם אפשר לקבל מנת דג סבירה במחיר הזה. התשובה היא - ממש ממש לא.
הזמנתי מנה של דג סלמון אפוי בתנור, עם תוספת מג'דרה + כוס מיץ לימון + מנה ראשונה. לראשונה רציתי סלט (ירקות או טבולה). התברר שהסלט לא מתובל בכלל. היות ואזלו להם הטחינה ומיץ הלימון (???) ויתרתי על סלט ולקחתי מנת מרק בטטות לראשונה.
מה אומר? מרק רע. דליל, דלוח, חסר טעם וחסר תיבול. כאילו לא הומלח בכלל. אחרי המלחה (מזל שהייתה מלחיה) זה היה בכל זאת אכיל. אז אכלתי.
לקראת סיום המנה ניגש אליי הבחור שקיבל את ההזמנה ואמר שהמג'דרה נגמרה. נאלצתי להתספק באורז רגיל.
קיבלתי כצ'ופר על החשבון גם לחמניה או פוקצ'ה או מה שזה לא יהיה (בעיקרון זה בתוספת עלות).
אורז לבן זה לא משהו שקשה להכין. כאן, לפחות לפי המנה שקיבלתי, לא יודעים להכין. אורז תפל לגמרי (שוב - חוסכים לגמרי במלח במקום הזה), גרגרים קשים ויבשים לגמרי. כאילו הוא לא בושל במים אלא במיקרוגל, או שכדי להוציא אותו מהר הסתפקו ב-10 דקות בישול. הסתפקתי בכמה ביסים.
הלחמניה שקיבלתי הייתה גרועה גם היא. קשה, דחוסה, יבשה וכמובן - תפלה לחלוטין. סתם בצק אפוי חסר טעם.
מי ששרד את הקשקשת עד עכשיו יכול כבר להבין שאיכות אני לא אקבל כאן גם מהדג עצמו.
הדג שהונח לצד האורז אכן היה סלמון. כמובן שזה היה נתח מעובד וקפוא. הדג נאפה בתנור עם איזשהו תיבול מתקתק ולא טעים שלא הצלחתי לזהות את מקורו. הדג כצפוי היה גרוע ביותר. יבש לחלוטין וחסר טעם. ממש קשה לבליעה.
הלימונדה ששתיתי הייתה by far החלק הכי טוב בארוחה הזו.
מההתרשמות שלי יש אנשים שאוכלים שם בקביעות. זה נשגב מבינתי.
או שהמנות האחרות, למשל הפסטות הן סבירות.
או שלסועד הקבוע שם אין ממש חוש טעם מפותח והוא אוכל הכל.
או שאנשים מוכנים לאכול עסקית גרועה - העיקר שתהיה זולה.
לי זה בעיקר הזכיר רמה של מטבח צבאי עם טבח צבאי מתחיל או מטבח תעשייתי זול ורע של איזו ברית זולה.
ובחייאת - Emily Dairy Kitchen - איזה שם יומרני.
עובדי הרצליה פיתוח - אם יש לכם חוש טעם סביר - תשמרו מרחק מ-Emily היא רק נשמעת מפתה...
(*) נכון לשיטוטיי האחרונים באיזור, המסעדה נסגרה. להערכתי זה קרה מתישהו בסביבות חודש יוני. לא מפתיע.
שום דבר לא מפתיע בהרצליה פיתוח.
השבמחקכל סלט+עיקרית+תוספת ימכר. איכות ak אוכל זה מהם והלאה.
אכן למרבה הצער אין בשורות (וגם אין ציפיות) בהרצליה פיתוח. למצוא עסקית באמת טובה ובאמת שווה את המחירים שלה מאד קשה. אגב - המקום הנ"ל נסגר לפני חודשיים-שלושה...
השבמחק