קצת עליי

קצת עליי...

אבנר שם פרטי.
ארז שם משפחה.
מודל 75.
רווק.

תוצרת בי"ח סורוקה והעיר קרית גת.
גר בנחלת יצחק, תל אביב, בדירה שכורה.
אחרי 10 שנים בחברה שעסקה בפרסום לעורכי דין ששכנה בשנותיה האחרונות בהרצליה פיתוח הלא מפותחת קולינרית, עובד משנת 2017 בחברה בתל אביב (איזה כיף) שעוסקת במידע עסקי על הייטק וסטרטאפים.
אוכל בעיקר בתל אביב אבל משתדל לתייר 3-4 פעמים בשנה גם לאירופה ולטעום מטעמים מקומיים.
כלכלן בהכשרה.
חילוני ואתאיסט.

למה בלוג אוכל?
כי אוהב אוכל. מאד. מכל הסוגים והטעמים. גם גורמה וגם פשוט.
אוהב לבשל. חושב שגם לא רע בזה...
מחפש עניין באוכל. אוהב לנסות מנות חדשות. טעמים חדשים. חומרי גלם חדשים.
מעריך מאד יצירתיות ומקוריות במטבח.
מעדיף ומשתמש בחומרי גלם איכותיים. בשר טרי. דגים טריים.

אוכל הכל. כמעט.
קרניבור בדימוס שכמובן עדיין מת על בשר טוב, רצוי מדיום מדיום רייר - אבל במידה, בלי להגזים בכמויות... הגיל והכולסטרול - אין מה לעשות... גם דגים טריים ופירות ים זה דבר נפלא. מה עוד? אסייתי. מזרחי. מערב אירופאי. צרפתי. איטלקי. ספרדי. מזרח אירופאי. ים תיכוני. לטיני. דרום אמריקאי. חריף. מתוק. מלוח. חמוץ. כמו שאמרתי - כמעט הכל...

עוקב באדיקות אחרי אתרי אוכל, בלוגים, מדורי אוכל. מתעדכן במה נפתח. מה נסגר.
משתדל לנסות כל מסעדה מעניינת חדשה שנפתחה.
משתדל להזמין את המנות הייחודיות והמאתגרות יותר שיש בתפריטים.
משתדל להזמין מנות שלא ייצא לי להכין בבית בעצמי.
כשאני חוזר בפעם השנייה למסעדה, אני מזמין לרוב מנה שונה מזו שאכלתי בפעם הראשונה.

למה ביקורות?
כי אני אדם ביקורתי. כנראה שלעתים יותר מדי... אז זו תרפיה לא רעה עבורי להעביר ביקורות בכיף...
חוץ מזה, ביקורתיות זו לדעתי אחת התכונות היותר ישראליות שיש. הרי כולנו ביקורתיים.
אין אוהד כדורגל שלא רואה משחק ליגת אלופות ומשוכנע שהוא מבין טוב יותר מהפרשן החופר שזוכה לטייל בבירות אירופיות ומקבל על זה כסף (מי אמר שגיא כהן ?)
אין גם חובב קולינריה שלא קורא טור ביקורת מתפייט ופלצני באתר/עיתון מסוים ומשוכנע שהוא היה כותב טור הרבה יותר מעניין מאותו מבקר אוכל חופר שזוכה לארוחות חינם על חשבון העיתון ומקבל על זה כסף (לא יודע למה... משום מה עוד פעם עולה לי האימג' של ראש עגלגל, מקריח אם עיניים צרות. שגיא כהן? אין מצב...)

גילוי נאות:
לא מכיר אף שף באופן אישי. גם לא בעלים של מסעדות. גם לא מלצרים מזמרים או לא מזמרים...
לא בקשר עם אף יצרן, משווק או גורם עסקי אחר שקשור לשוק המזון.
כל הביקורות וההמלצות הן אישיות בלבד. על פי טעמי האישי ורק טעמי האישי.

הערות לסיום:
הבלוג הזה נכתב בראש ובראשונה להנאתי האישית. אח"כ להנאת בני משפחתי, חבריי, מכריי וכל דיכפין.
הבלוג רחוק מלהיות פוליטקלי קורקט. הוא גם ממש אבל ממש לא שומר כשרות.
הוא גם לא משתדל להיות ידידותי לצמחונים ולטבעונים, אם כי יתכן ויהיו בו פה ושם מנות ומתכונים הולמים.
בקיצור - מי שמשהו בבלוג לא מוצא חן בעיניו זו בעיקר בעיה שלו...

אשמח לשמוע בכל מקרה הערות, הארות, ברכות, המלצות, תיקונים, עדכונים, גידופים ושיתופים.

שיהיה בתיאבון לכולם.

אבנר

7 תגובות:

  1. היי אבנר. איך פונים אלייך בפרטי? (מייל או פייסבוק?)

    השבמחק
  2. הי אבנר,
    איך אפשר לפנות אליך בפרטי?
    טלי

    השבמחק
  3. אבנר! רציתי לומר תודה!
    בעקבות בלוג שלך סחבתי כמה חברות למסעדת מישליין Ristorante Castello di Fighine בטוסקנה ורשמנו לעצמנו חוויה של פעם בחיים! היה מושלם ומדהים! תמשיך לספר לנו סיפורים תודה!!

    השבמחק
    תשובות
    1. שמח לשמוע! מסעדה מצוינת בלוקיישן נהדר.

      מחק
  4. האם יש דרך להרשם ולקבל הודעה על פוסטים חדשים?

    השבמחק
    תשובות
    1. יש בתפריט בצד ימין את הכפתור Follow by Email. זה אמור לסייע...

      מחק
  5. תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.

    השבמחק