tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post972708815051433155..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): ג'מה (Gemma) - אבן חן איטלקית ביפוAvner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-91597428725194254972015-12-01T04:54:57.493-08:002015-12-01T04:54:57.493-08:00המקום האהוב עליי בעולם כולו... האוכל, האווירה, השי...המקום האהוב עליי בעולם כולו... האוכל, האווירה, השירות, המבנה העתיק. <br />תמיד יוצא משם בהרגשה נפלאה.לורנצו אינסיניהhttp://napoli.itnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-55808277781857468162015-11-15T04:40:56.062-08:002015-11-15T04:40:56.062-08:00ביקורות במדורי האוכל באתרים השונים לא נכתבות רק על...ביקורות במדורי האוכל באתרים השונים לא נכתבות רק על מקומות לפודיס... אם כך היה לא הייתה להם תעסוקה... גם מגזינו של הירזינים עליה נכתב כבר בכל האתרים (מאקו, הארץ, ואללה, טיים אאוט, עכבר העיר, גלובס ועוד) היא לא מסעדה לפודיס... אוכל איטלקי אפילו יותר פשוט מזה של ג'מה. פשוט שם הבעלים הם הירזינים המתוקשרים והמיוחצנים. <br />כנראה שכדי שיכתבו עליך אתה צריך להיות בבעלות של מסעדנים מיוחצנים או בניהול שף סלב מוכר, או שף בוגר תכנית ריאליטי כלשהי...Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-49792529465320174482015-11-15T01:10:41.904-08:002015-11-15T01:10:41.904-08:00המסעדה לדעתי לא מתאימה לפודיס, כי אין לאוכל בה את ...המסעדה לדעתי לא מתאימה לפודיס, כי אין לאוכל בה את "אפקט הוואוו" כמו שקיים בפרונטו למשל. אם היא היתה מתאימה לפודיס כבר היו נכתבות עליה ביקורות.<br />שלא תבין אותי לא נכון. כבר ביקרתי במקום ארבעה פעמים, והמקום אכן נעים לשבת והאוכל מאד נחמד לטעמי.מושיק לויןhttps://www.blogger.com/profile/09345490056617588177noreply@blogger.com