tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post6399454737457010881..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): Round Tables 2015 - פאסטל מארחת את השף ההולנדי רון בלאוAvner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-20479581977657066692015-11-21T23:38:32.496-08:002015-11-21T23:38:32.496-08:00תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-28260732266035780692015-11-21T23:38:18.783-08:002015-11-21T23:38:18.783-08:00הבחירה הייתה שילוב של המסעדה והשף המקומי ושל השף ה...הבחירה הייתה שילוב של המסעדה והשף המקומי ושל השף האורח. פאסטל נבחרה בראש ובראשונה בגלל השף האורח שהרזומה שלו והסיפור שלו היו הכי מעניינים בעיניי - ודווקא היה מעניין לנסות מנות יותר פשוטות ששוות כוכב מישלן. <br />לגבי יפו-תל אביב, בפעמיים-שלוש שישבתי נהניתי אבל דווקא לא הרגשתי שקיבלתי wow factor... אולי שווה לחזור...<br />טאיזו לא הייתה בחירה רק שלי, אבל מאד התחשק לנו לאכול אוכל הודי ממש טוב, וזו הייתה הזדמנות מצוינת. בדיעבד היה שווה ביותר, כפי שאפרט בהמשך...<br />יש מסעדות שכמובן נפסלו מראש, שלדעתי לא מתאימות לאירוע כזה, כמו התרנגול הכחול, קפה איטליה או הקופי-בר.Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-77751724628133728962015-11-21T12:30:26.575-08:002015-11-21T12:30:26.575-08:00קודם כל אני שמח לשמוע שאתה משתדל לא ללכת למקומות כ...קודם כל אני שמח לשמוע שאתה משתדל לא ללכת למקומות כשרים ובכך עוזר למאבק במודל הכשרות הנוכחי.<br /><br />אם גם אני הייתי צריך לבחור בין המסעדות המשתתפות באירוע הייתי בוחר גם בפאסטל וביפו תל אביב משום שביפו תל אביב יצא לי כמה פעמים לקבל WOW FACTOR. בפאסטל עם הלל עדיין לא הייתי אבל נשמעות ביקורות טובות מכל מיני כיוונים ובטאיזו ביקרתי שלש פעמים ולא התרשמתי לטובה.<br />אבל אולי הבחירה בעצם לא צריכה להיות קשורה לשף המקומי אלא רק לשף האורח ?<br /><br /><br />טוב אז,<br />בתחילת הפוסט ציינת שהשף רון הודיע שנמאס לו ממנות מורכבות והוא עבר למנות פשוטות יותר בתמחור של 15 יורו. אם הייתי שומע דבר כזה, הציפיות שלי ממנו ל WOW היו יורדות. סך הכל המנות נראות מאד מקצועיות וטובות, מה שאמור לאפיין את כוכב המישלן שהוא מחזיק.<br />אגב, יתכן שבמסעדת המקור המנות מבוצעות אפילו יותר טוב. אני חושב שזה כאב ראש לא קטן לשף מסעדה ישראלי לאמן את כל אנשי המטבח לבצע תפריט חדש, עבור שבוע אחד בלבד, ועוד ברמה גבוהה. כל הכבוד להלל!<br />אני בטוח שלשפים בכאילו כמו אדרת זה לא כל כך הלך טוב.<br /><br /><br />מושיק לויןhttps://www.blogger.com/profile/09345490056617588177noreply@blogger.com