tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post3343676787062819822..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): מראמן (Hiro Levontin) ובורגר (Susu & Sons) יוצא ראמן-בורגר (Yatai ב-Urban Zone TLV) ???Avner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-77986501764497409152019-02-02T02:12:35.855-08:002019-02-02T02:12:35.855-08:00אם היית מבין קצת מזה ראמן,מזה טארה,אומאמי ושאר המו...אם היית מבין קצת מזה ראמן,מזה טארה,אומאמי ושאר המושגים,לא היית מדבר ככה אלא מערבב את המרק קודם.אפשר בקלות לפוצץ בmsg בשבילך וכל ביס מרגיש לך מתובל כי אתה מתוכנת פה בישראל. אם יפנים או אהרוני היה רוצה שתגיב כמו שאתה מגיב לראמנים שאהבת היא היה עושה אתזה בקלות..פשוט הוא עושה את מה שהוא מאמין והוא קצת יודע. אפשר לפוצץ אותך בטארה במרק שאחרי 4 כפות כל פעם תשתה מים.ראמן גם צריך לדעת לאכול לא סתם יש בפנים כבושים וחמוצים,זה בשביל לנקות חךAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13402370303594579414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-47694224691233723752017-05-05T09:21:21.220-07:002017-05-05T09:21:21.220-07:00דווקא הבשר עצמו של סוסו אנד סאנס איכותי כי הוא מגי...דווקא הבשר עצמו של סוסו אנד סאנס איכותי כי הוא מגיע מהאטליז של מיטמרקט שהבשר שלו בהחלט איכותי (ויקר). ההמבורגר של מיט בר בהחלט מוכר וטוב (תל אביב והרצליה). Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-36727268289504739512017-05-05T09:18:38.124-07:002017-05-05T09:18:38.124-07:00ההשגות שלי לגבי סוסו היא לגבי המיני בורגר עליו שיל...ההשגות שלי לגבי סוסו היא לגבי המיני בורגר עליו שילמתי 42 ש"ח. בשביל 120 גרם בשר, טוב ככל שיהיה (ועם פרוסת הצ'דר), זה עדיין מחיר גבוה. (10 שקלים לביס פלוס מינוס).<br />הבורגר הכפול משתלם בהרבה וברור לי שבפעם הבאה אזמין אותו.Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-44927547481041959532017-05-04T12:45:18.177-07:002017-05-04T12:45:18.177-07:00חבל על החוויות הלא טובות. מאכזב. אבל אני חייב לציי...חבל על החוויות הלא טובות. מאכזב. אבל אני חייב לציין שאני ממש לא מופתע. ההידרדרות הקולינרית בארץ בשנה שנתיים האחרונות ידועה לכל וברורה מאוד. אוכל בינוני, טרנדים, גימיקים, צלחות מקושטות וכו'. אין כמעט בישראל מסעדות שף אמיתיות. בנוסף, בשר הבקר בארץ באופן כללי הוא באיכות בינונית, ולכן זה ממש לא מפתיע שזו התוצאה. אם כבר לאכול המבורגר- ממליץ לך על מיט בר בתל אביב. המבורגר מושלם. oreldinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-90393426371390537252017-05-03T22:55:23.863-07:002017-05-03T22:55:23.863-07:00הכוונה לראמן לא מתובל מספיק. אנמי. אפילו תפל. בדיו...הכוונה לראמן לא מתובל מספיק. אנמי. אפילו תפל. בדיוק כמו מרק עוף שלנו שהוא לא מספיק מתובל או מרק רגל תימני שהוא תפל. בשביל לדעת להבחין בטעמים לא מספיק עמוקים ולא מספיק מודגשים לא צריך לטוס ליפן. מרק תפל זה מרק תפל. ציר לא מספיק עמוק זה ציר לא מספיק עמוק. בכל מקום בעולם.Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-64094233535644703112017-05-03T22:38:20.156-07:002017-05-03T22:38:20.156-07:00מה הכוונה לראמן לא מתובל? אתה אומר שלא אכלת ביפן ו...מה הכוונה לראמן לא מתובל? אתה אומר שלא אכלת ביפן ובסיס ההשוואה שלך הוא הראמנים האחרים בתל אביב,אולי הם אובר מתובלים? האוכל ביפן כולה לא "מתובל" באופן שבו אנו רגילים כאן, טעמים שונים לגמרי, צבעים אחרים. אולי עדיף לנסות קודם ראמן אמיתי.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/11879690427877402642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-34097740669112331742017-05-03T04:28:35.269-07:002017-05-03T04:28:35.269-07:00סוסו הוא פיתרון של המבורגר איכותי לשעות מאוחרות. ב...סוסו הוא פיתרון של המבורגר איכותי לשעות מאוחרות. בימי שישי, אני מוצא את עצמי אוכל שם ב 4-5 בבוקר בסופשים. התוספות יכולות לייקר את העסק משמעותית למעט תוספת הגבינה. היא ניתנת חינם כסטנדרט. לא דבר טריוויאלי בימנו. יש מקומות הגובים בעבור פרוסת גבינת עמק על המבורגר 8 שח ואפילו 10.<br />אז אם נסתכל על המחירים הבסיסיים - 34 שח לצ'יזבורגר ו 46 שח לצ'יזבורגר כפול אני לא חושב שהמחיר הזה נחשב יקר. זה יותר זול בכ20 שח מכמה שיעלה לך לאכול המבורגר באגאדיר ומוזס שמגישים בשר ברמה או שתיים מתחת לסוסו.<br /><br />רציתי גם לאכול ראמן בורגר, אבל הגעתי לדוכן וראיתי שההמבורגר הוא קציצה שהופשרה מקפוא ונוצרה באיזה מפעל כלשהו. כמובן שלא קניתי. אנשים פה כבר למדו לא לקבל המבורגר ברמה כזאת.מושיק לויןhttps://www.blogger.com/profile/09345490056617588177noreply@blogger.com