tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post2819117747647678118..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): יפו וסביבותיה - פוסט מהשטח פוסט סגר: בית קנדינוף, אל קלחה, דה יאפא, שיפודי זאקו ועמיתהAvner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-71708670965432183622021-03-30T01:49:26.784-07:002021-03-30T01:49:26.784-07:00כשאתה סובל ממשהו במשך 4 חודשים וזה משפיע על כל התז...כשאתה סובל ממשהו במשך 4 חודשים וזה משפיע על כל התזונה (שאצלי היא תחביב מרכזי כידוע) טבעי שזה מעסיק אותי... <br />אני עכשיו בתקופה של ניסיונות לשלב ולחזור גם לדברים פחות בריאים במינון סביר כמובן. עוד מעט יהיו כאן גם אשכרה מסעדות.. לאט ובזהירות. Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-8096197071996653162021-03-29T00:43:57.555-07:002021-03-29T00:43:57.555-07:00וואוו,עניין הצרבת מאוד מעסיק אותך. צורב לי לשמוע.
...וואוו,עניין הצרבת מאוד מעסיק אותך. צורב לי לשמוע.<br />אגבף בורקס+ מאפים עתירי חמאה, הן גם מקורות לצרבת. עמיתה לא מסקרן אותי כלל, אבל לדה יאפה, אני מוכרח להגיע.<br />העיקר שהתחלת לחזור לבקר, גם אם זה בינתיים בעמידה..<br />ג.נChmiasghttps://www.blogger.com/profile/15723985169523102368noreply@blogger.com