tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post2400419163687018048..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): מדריד, אפריל 2018 - חלק ג': המסעדות הממושלנותAvner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-41818289405395138542022-11-28T11:55:07.749-08:002022-11-28T11:55:07.749-08:00🙏
לא מפתיע בעניין המחירים. אני מניח שהם עלו בכל ה...🙏<br />לא מפתיע בעניין המחירים. אני מניח שהם עלו בכל העולם בצורה ניכרת. (אולי לא כמו בישראל)... קורונה. מלחמה באוקראינה. תשתיות. אנרגיה. חומרי גלם. הכל התייקר ולא נראה שמשהו ישתפר בקרוב. הדבר החיובי היחיד זה שהשקל באופן יחסי חזק אז בחישוב לשקלים זה נראה פחות נורא...Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-31023453725184321472022-11-28T11:27:51.989-08:002022-11-28T11:27:51.989-08:00תודה על אחלה בלוג וסיקור של מדריד. מבדיקה כרגע המח...תודה על אחלה בלוג וסיקור של מדריד. מבדיקה כרגע המחירים האמירו יפה. עסקית בלה טאקרייה עולה כעת 100 יורו וכנל בראמון. גם בטריקולו ארוחת טעימות עולה 88 יורו. Anonymousnoreply@blogger.com