tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post6975699419485452227..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): שחיתות במתחם הבורסה: עסקית גורמה על הבר בקלואליס Avner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-49291805066282665782016-09-06T10:52:08.041-07:002016-09-06T10:52:08.041-07:00לפחות בפתח תקווה יותר זול. יש לא מעט מסעדות פועלים...לפחות בפתח תקווה יותר זול. יש לא מעט מסעדות פועלים או מסעדות פשוטות שאפשר לאכול ולשבוע ב-40-45 ש"ח. בהרצליה פיתוח היה קשה למצוא כאלה מקומות.<br />באשר לאבי אפרתי ולקלואליס - הביקורת שלו הייתה ממרץ 2014. כנראה שלכל מסעדה יש תקופות קשות וסרוויסים גרועים. מאוחר יותר הייתה ביקורת מהללת של ניב גלבוע שנתן ציון 9 נדיר על עסקית הערב שלהם (פברואר 2016). קלואליס הכשרה דווקא חטפה לא מעט ביקורת, בעיקר לנוכח המחירים המאד גבוהים. אותה אני לא טורח לנסות. Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-53817893171056507272016-09-06T06:48:31.192-07:002016-09-06T06:48:31.192-07:00איזה קטע, גם אני פוטרתי מפיתוח וחתמתי בפ"ת. א...איזה קטע, גם אני פוטרתי מפיתוח וחתמתי בפ"ת. אין מה לאכול כאן. לא שבהרצליה היה הרבה יותר טוב. בהצלחה בכל אופן.<br /><br />קיבלת תמנון ממש יפה.<br />אני זוכר שאבי אפרתי נחל שם מפלה בביקורו האחרון. אבל כנראה שכאשר ויקטור גלוגר במטבח בעצמו זה לא קורה.<br />מושיק לויןhttps://www.blogger.com/profile/09345490056617588177noreply@blogger.com