tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post5550295677378208984..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): תמר כהן צדק (הס 4) ואביבית פריאל-אביחי (אוזריה) מציגות: בחזרה למטבח בסיסי Avner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-77320974888754077382016-11-30T07:07:33.138-08:002016-11-30T07:07:33.138-08:00תודה רבה.
אכן רוב המקומות האיטלקיים כאן הם שמרניים...תודה רבה.<br />אכן רוב המקומות האיטלקיים כאן הם שמרניים. מנסים להיות בסדר עם כולם (וזה אולי סוד ההישרדות שלהם). מקומות ותיקים כמו לה רפובליקה די רונימוטי, רוסטיקו, אמורה מיו, אלורה, בליני ודומיהם. פרונטו זה level אחר לגמרי, מסעדת שף של ממש. גם בינדלה תחת יורם ניצן מנסה להיות טיפה מקורית ונדמה לי שהיא בקו עלייה. עוד אחת היא קוואטרו של אביב משה שהיא איטלקית מודרנית שמנסה לצאת מהקופסה, אבל אני יכול להניח שהיא לא כוס התה של כולם. <br />מקום חדש למדי שעושה משהו שונה זה לוקה ולינו שכתבתי עליו כאן. תפריט אוכל סיציליאני לא שגרתי. ההתחלה שלהם הייתה מעט לא יציבה אבל לפחות בהתבסס על העסקית שלי שם מלפני שבוע הם בתהליך טוב, וזה מקום מעניין ששווה ביקור.Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-23022777552775605462016-11-30T04:14:52.409-08:002016-11-30T04:14:52.409-08:00שאפו על הביקורת היפה.
תמיד נעים לראות שיש מקומות ב...שאפו על הביקורת היפה.<br />תמיד נעים לראות שיש מקומות בעיר שמכבדים את האוכל.<br />אני קצת מתגעגע לאוכל של וינס ותמר\קוצ'ינה תמר בימים הטובים ההם. אני תמיד יכול ללכת לפרונטו בשביל לקבל אוכל עם ואו (באמת נשארה לנו רק מסעדת שף איטלקית אחת בישראל ?), אבל היה אצל תמר במיקום המוזר ההוא ברחוב הצפירה טאצ' קסום אחר.מושיק לויןhttps://www.blogger.com/profile/09345490056617588177noreply@blogger.com