tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post429386068616053619..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): עסקי יפן בת"א: עסקית ביאקימונו רוטשילד - כבר 22 שנים כנראה היפנית הטובה בעיר (ועוד שתי יפניות בקטנה)Avner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-7334348124432703272016-12-19T08:54:44.638-08:002016-12-19T08:54:44.638-08:00עשית לי חשק לחזור לנסות לאונאמי ולנסות את הראמן. א...עשית לי חשק לחזור לנסות לאונאמי ולנסות את הראמן. את אלה של אובן קובן אני מאד אוהב. על אמאמה שמעתי וקראתי דברים רעים. זה גם ברמת החייל - לא אזור שאני אוהב להגיע אליו לאכול (אלא אם זה להדסון פעם ב...). אז אוותר. Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-14869659741794097572016-12-19T08:41:21.719-08:002016-12-19T08:41:21.719-08:00ארוחת הטעימות של יאקימונו, אותה יצא לי לאכול פעמיי...ארוחת הטעימות של יאקימונו, אותה יצא לי לאכול פעמיים, היא באמת קסם כמו שסיפרו לך.<br />זה המון דגים נאים מענגים שמגיעים בכמויות בזה אחר זה. בהתחשב במחיר של 180 שקל, זה לגמרי VFM, ו VFM זה לא משהו שאנחנו מצפים לו מהיפנית הכי טובה בישראל ולכן יש לנו כאן מתחרה רצינית על תואר הארוחה הטובה בישראל, לדעתי הצנועה.<br />אני מבסוט מטרנד הראמנים שאנחנו חווים פה לאחרונה. זה של בועז צאירי על בן יהודה נסגר וחבל. הספקתי לאכול בו 3 פעמים ומאד נהניתי מההקפדה שלו על חומרים איכותיים.<br />עם זאת, הראמן שאני הכי אוהב פה הוא ראמן החזיר של אונאמי, שאפילו מתעלה על זה של אובן קובן. אולי בגלל שבאונאמי הציר הוא ציר חזיר ובאובן קובן הוא ציר דגים. אבל זה בטח עניין של טעם אישי. אני רוצה כבר לנסות את הדוכנים החדשים של אהרוני ושל יובל בן נריה. אני סאקר של דוכנים קטנים של שפים גדולים (פוקד את סוסו אנד סאנס באופן קבוע לאחרונה ומתרשם מאד מהעובדה שעומר מילר תמיר שם).<br />נ.ב שמעתי סיפורי זוועה, אז אל תלך לאמאמה.<br /><br />מושיק לויןhttps://www.blogger.com/profile/09345490056617588177noreply@blogger.com