tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post4006577754006974210..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): אתונה, אוקטובר 2017 - יום שלישי ואחרון: עוד קפה יווני, ארוחת דגים ממושלנת בצהריים והמבורגר לסיוםAvner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-8980727725763314692017-10-28T10:35:38.503-07:002017-10-28T10:35:38.503-07:00תודה רבה.
הזהירו אותי מראש על ההזנחה, הלכלוך וההו...תודה רבה. <br />הזהירו אותי מראש על ההזנחה, הלכלוך וההומלסים. אני מניח שזה תוצר של שנים של כלכלה חלשה. כאחד שיוצא לו להסתובב בדרום ת"א, אתונה די דומה. אזור שוק הכרמל ולוינסקי, פלורנטין וכו'. יש לא מעט נקודות דמיון. אני חושב שמי שעושה שיעורי בית ותיאום ציפיות, יידע להגיע למקומות המעניינים, ודאי קולינרית... <br />גם אני פספסתי כמה וכמה מקומית מבחינה קולינרית, עד שנפל האסימון שזה יכול לשדרג טיולים לחו"ל בצורה דרמטית. לברצלונה למשל אצטרך לחזור רק בשביל האוכל, את השאר מיציתי בפעמיים שהייתי בה...Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-65158884163563708692017-10-28T00:44:54.106-07:002017-10-28T00:44:54.106-07:00דיווח מעניין ומרתק כרגיל. הייתי באתונה לפני 4 שנים...דיווח מעניין ומרתק כרגיל. הייתי באתונה לפני 4 שנים ולא אהבתי אותה במיוחד, הרבה הזנחה, לכלוך והומלסים. מבחינת האוכל לא חוויתי שם יותר מדי, זה היה לפני התקופה שממש עניין אותי אוכל. אין ספק שלפי הדיווח שלך פספסתי הרבה. <br />האמת שסלוניקי על הכוונת שלי, אולי בפעם הבאה בחו"לoreldinoreply@blogger.com