tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post2819267967249348148..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): ארוחת פודיז - "על הקרח"Avner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-24906292414073781372016-08-11T04:55:12.913-07:002016-08-11T04:55:12.913-07:00תודה רבה. אכן זו הייתה ארוחה טובה ומושקעת.
בעניין ...תודה רבה. אכן זו הייתה ארוחה טובה ומושקעת.<br />בעניין אהבת אוכל טוב ויין טוב (אצלי זה גם ויסקי), ממש אין שום סיבה להתבייש בזה. הכל עניין של יכולות ושל מינון. ברור שתמיד יהיו כאלה שמנפנפים בזה. כאלה שהופכים לפודיז בשביל לעשות רושם. אבל להערכתי פודיז אמתיים אינם כאלה. הם באמת אוהבים אוכל טוב ואוהבים להתנסות ולטעום דברים חדשים. אישית אין לי בעיה שאנשים מסוימים חושבים שאנחנו ושכמותנו פלצנים או נהנתנים. אני בטח לא נעלב או מתבייש.Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-6874602960610599602016-08-11T01:15:08.058-07:002016-08-11T01:15:08.058-07:00כל הכבוד, החבר'ה השקיעו חבל על הזמן.
הנושא שבח...כל הכבוד, החבר'ה השקיעו חבל על הזמן.<br />הנושא שבחרתם נראה לי מתאים מאד למזג האוויר שלנו. הרבה רעיונות יפים והביצועים עושים רושם מצוין. שאפו.<br /><br />נתקלתי השבוע בראיון עם רונית ורד שהיה בערוץ הראשון. היא אמרה, בין היתר, משפט שיש בו לא מעט (לא המילים המדויקות שלה אבל עיקרו): אנחנו לא צריכים להתבייש בזה שאנחנו אוהבים אוכל טוב ויין טוב. הנאה מהסוג הזה היא מהות החיים.<br /><br />bob68http://bobvoyage.net/noreply@blogger.com