tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post1243916315672599495..comments2023-08-15T13:28:52.866-07:00Comments on מעבד מזון (או אבנר מבקר): 416 - מסעדה טבעונית בבלוג ממש לא טבעוניAvner Erezhttp://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-63928185662700858862017-08-01T01:39:50.182-07:002017-08-01T01:39:50.182-07:00לגבי "מדוע שטבעוני שאמור להירתע מבשר ירצה לקב...לגבי "מדוע שטבעוני שאמור להירתע מבשר ירצה לקבל לצלחתו מנות שנראות בדיוק כמו בשר" - אין פה "אמור". מי שנרתע נרתע, מי שלא, לא. רוב הטבעונים הם כאלה מטעמי מוסר - הם לא רוצים לשלם (=לקחת חלק) בתעשיה שבעיניהם היא אלימה ואכזרית. הם לא רוצים לשלם על דבר שהם לא מסכימים עם דרך הגעתו לצלחת שלהם. זה חא לא סותר חיבה לטעמים, ריחות ומרקמים מסוימים. זה שמשהו לא מוסרי בעיניי לא שולל את היותו טעים, וטוב שיש המון אופציות דומות למקור כך שלא צריך לוותר על שום דבר. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14046359270854370573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-42342620247915993802017-02-25T10:10:28.822-08:002017-02-25T10:10:28.822-08:00גם אבי אפרתי לא שיבח במיוחד, בלשון המעטה...גם אבי אפרתי לא שיבח במיוחד, בלשון המעטה...oreldinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-33453997520301535962017-02-25T09:19:59.375-08:002017-02-25T09:19:59.375-08:00זו מסעדה שביקרתי בה רק כי היא 50 מטר מהמשרד שלי. א...זו מסעדה שביקרתי בה רק כי היא 50 מטר מהמשרד שלי. אחרת לא הייתי טורח.<br />לגבי יישון ה"סטייק". לא יודע מה המשמעות ליישן חלבון חיטה והאמת שאני מעדיף לא לדעת... <br />שגיא כהן בביקורתו הטרייה והקטלנית במיוחד כינה את 416 כ"בית מטבחיים לסייטן". החוויה שלי לא הייתה טובה אבל גם לא רעה עד כדי כך. Avner Erezhttps://www.blogger.com/profile/17779847192600906719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-22725085278349657822017-02-25T00:17:11.716-08:002017-02-25T00:17:11.716-08:00נו...עוד מקום שנראה לא מוצלח במיוחד.
סטייק חלבון ...נו...עוד מקום שנראה לא מוצלח במיוחד. <br />סטייק חלבון חיטה מיושן? כמה זמן זה מיושן, 28 יום או יותר? :) <br />גם שתי המנות המטוגנות נראות כמו שיכפול אחת של השניה. לא כל דבר אפשר לצפות בפירורי לחם ולטגן. גם פולנטה וגם פטריות דורשים תיבול וחיזוקי טעם. <br />זה נראה כמו יותר מדי מקומות בתל אביב, שהקולינריה בהן היא משנית. אני אוהב מאוד אוכל טבעוני (סלטים, חומוס, טחינה, ירקות וכו' ) אבל רק מלקרוא את התפריט- זו מסעדה שלא הייתי מבקר בה. <br /><br />oreldinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5334825628602442225.post-3082511672283388842017-02-22T03:45:02.879-08:002017-02-22T03:45:02.879-08:00הכוונה אולי לחקות את הקלמרי האלו שמוכרים בסופרים ב...הכוונה אולי לחקות את הקלמרי האלו שמוכרים בסופרים בחו"ל:<br />https://goo.gl/images/O8X3FfUnknownhttps://www.blogger.com/profile/11879690427877402642noreply@blogger.com